Технология

Технология 

 Висококвалифицираните инженери, които работят в конструктивния отдел и съвременния софтуер с който разполагат, прави  възможно моделирането и създаването на детайли с висока сложност и разнообразна форма

 

 За моделирането и проектирането нашите инженери използват най-новите CAD / CAM системи, които им позволяват да работят най-ефективно както с време, така и с материали. За дизайна на продукти и 3D моделиране използваме Solid Works. Създаваме CNC програми в средата на  Power Mill.

 

Качествената продукция се обезпечава от специалистите работещи в производството. Използвайки високите възможности на най-модерните метлорежещи машини, те постигат отличен краен резултат. В помощ на производителността са включени високотехнологични роботизирани системи и поточни линии.

Измерването и мониторингът са естествена част от производствения процес. Ние ги правим в края на производството и в неговия курс. Всеки един от продуктите не  веднъж, а няколко пъти е подложен на задълбочен анализ от обучения персонал. Те имат най-модерното измервателно оборудване. Ключът е измервателната машина FARO GAGE PLUS. Всеки продукт се доставя според изискванията на клиента с документиране на резултата от измервателния контрол.

Специализираната техника и прецизните измервателни уреди, внедрени в отдела за краен контрол, гарантира на клиентите на „ИНХОМ-98“ ООД, че получават висококачествен продукт с дълготраен живот.